Küldetés

 

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint a lakberendező és céges tagok tevékenységének a támogatása.

 

 

Küldetés Lakberendezők Országos SzövetségeA LOSZ továbbképzésekkel, előadásokkal segíti tagjai szakmai fejlődését, lehetőséget teremtve a partnereknek termékeik, szolgáltatásaik megismertetésére.

 

Az elmúlt években a lakberendezők és a céges tagok közös kiállításokon mutatkoztak be a nagyközönség felé, népszerűsítve a lakberendezést, amely mára elfogadott és keresett szakmává vált hazánkban is.

 

A szövetség biztosította tagjai számára az új információkat, közvetítette a szakmai újdonságokat, melyek nélkülözhetetlenek voltak a folyamatos fejlődéshez.

 

A LOSZ 2003-tól minden évben pályázatot ír ki az „Év Lakberendezője” címmel, amely azóta kibővült az „Év Pályakezdő Lakberendezője” és 2012-ben az „Év lakberendező Teamje” kategóriákkal.

 

A 2012.  évtől az „Év lakberendezője” pályázatunk minden kategóriában „nyilvánossá” vált, így azok a tervezők is beadhatták pályaművüket, akik még nem voltak a szövetség tagjai. A tavalyi díjazottak ma már szövetségünk tervező tagságát erősítik és arról számolnak be, hogy pályázati helyezésük komoly lendületet adott szakmai ismertségüknek.

 

Az internet világában ma már mindenki kézhez kapja a legfrissebb információt, pár kattintással megtalálja a keresett szakembert, üzletet és terméket. A személyes kapcsolatot azonban semmi nem pótolja! Az azonos érdeklődéssel rendelkező, a szakmát magas színvonalon képviselő tagok, a rendezvényeken eszmét cserélhetnek, ötleteket kaphatnak.

 

Célunk, hogy a pályakezdő és a több éve pályán lévő tervező is hasznos, naprakész információt kapjon az újdonságokról, mely elengedhetetlen a lakberendezői szakma gyakorlásában. Egyre népszerűbb a „LOSZ kedd” szakmai napunk, ahol céges tagjaink kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, illetve újdonságokról, kiállításokról kapnak információt a lakberendezők. Az igényeknek megfelelően egyéb témában meghívott szakemberek tartanak előadást.

 

Online oldalakon is népszerűsítjük, hirdetjük szövetségünket és tagjainkat.

 

A megújulás folytatódik, a szövetség szakmai és érdek-képviseleti szerepe ugyanolyan fontos ma is, mint a megalakuláskor.

 

A szövetség 2015-ben ünnepelte 20 éves jubileumát.

OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak