Dr. Németh Gábor

 Dr.Németh Gábor ffDr. Németh Gábor

 

Mobil: +36 20 941 1416
E-mail:
american.design@yahoo.com és interior-design@freemail.hu 
Web: www.interior-design.hu és  www.amerikai-lakberendezes.lap.hu 
Blog: www.designed-interiors.blogspot.com

 

Gyermek-korom óta vonz a szépség, az esztétikum és a kihívás. Már akkor is szerettem rajzolni és formatervezni, de – az akkor még nem is létező lakberendezés helyett – elsőre mégis praktikusabb szakmát választva az orvosegyetemen diplomáztam. Bár látszólag messze van az orvostudomány és a lakberendezés egymástól, ám valójában mindkettő átlagon felüli empátiát, azaz beleélő és problémamegoldó készséget, illetve precíz munkát igénylő kézügyességet igényel.

 

Korábbi munkáim során abban a szerencsében volt részem, hogy beutaztam Európát, Észak Amerikát, sőt Afrika több országába is eljutottam. Mindenhol nyitott szemmel járva az adott kultúrkör esztétikáját magamba szívtam és elraktároztam, így most lakberendezőként az ott szerzett vizuális ismereteknek nagy hasznát veszik megbízóim. Egy amerikai cégnél eltöltött több mint egy évtized alatt “fertőződtem meg” az észak amerikai kultúra szeretetével, ezért nem véletlen, hogy az USA és Kanada multi-kultúrájú hatásokkal átszőtt hangulata gyakran visszaköszön munkáimban, ám épp oly szívesen tervezek modern-, minimál-, vagy retró-stílusú, illetve afrikai és ázsiai hangulatú enteriőröket is.

 

Publikációim több, hazai lakberendező szaklapban megjelentek (Otthonok és Kertek, SzépLak, MiOtthonunk, Konyhatippek, Fürdőtippek, Nappali Háló & Dolgozó Piac, Konyha & Fürdő Piac, stb.), írásaim itt, a Lakberendezők Országos Szövetsége portálján is olvashatók.

 

A Lakberendező Szövetség aktív tagjaként évekig a LOSZ Web-csoport vezetője voltam, 2009-ben megválasztottak a LOSZ Elnökség tagjává.

Az ÉV LAKBERENDEZŐJE pályázaton 2005-ben 3. helyezett lettem, 2006-ban a közönségszavazatok alapján 1.helyezést értem el.

Társammal (Szentgyörgyi Ágotával) a 2009-es Hansa-Geberit pályázatra benyújtott terveinkkel elnyertük az 1. és 2. helyezést is.

A 2012-es “ÉV LAKBERENDEZÓJE” pályázaton elnyertük az “Év Lakberendező Teamje” megtisztelő címet…

 

Ha felkeres, Önnek is szívesen segítek lakása (rendelője, irodája, étterme, bárja, stb.) otthonossá és egyedivé tételében!

Írjon e-mail, vagy telefonáljon a további részletekért…

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak