Kabiri Szőnyegház

Kabiri Szőnyegház Kabiri Szőnyegház

 

 

Mobil: 06-30-951-5019
Telefon/Fax: 06-1 -212-4143, 06-1-225-0194
E-mail: info@kabiriszonyeghaz.hu
Web: www.kabiriszonyeghaz.hu

Üzletünk: 1122 Budapest XII. Krisztina krt 11.
(a Széll Kálmán tértől 60 méterre,a volt Posta Palotával szemben)

Általános nyitva tartás:
H-P: 10-18 óráig;
SZ: 10-14 óráig,
V: Zárva

 

A Kabiri Szőnyegház 1995 óta Buda fő vérkeringésében, a XII. kerület Krisztina körút. 11. szám alatt, 250 m2 alapterületen széles választékkal várja szeretettel vásárlóit. Több évtizedes családi szőnyegkészítési tradíciók alapján a nyolcvanas évek közepétől foglalkozunk kézi csomózású keleti szőnyegek értékesítésével. A kilencvenes években már az ország egyik legmeghatározóbb szőnyegáruházává váltunk. Ekkorra már hobbiból szenvedéllyé vált a szőnyegek iránti vonzalmunk!

 

A keleti szőnyegeket odakint mind a mai napig kézzel csomózzák. Egy 126 x 166 centiméteres darabon például több mint 3 hónapig dolgoznak a szorgos asszonyok. Így a kézi csomózású szőnyegek nagy részét a tulajdonos, Jamal Abdul Naser választja ki és importálja, főleg Afganisztánból, Pakisztánból. Folyamatosan megújuló, immár több ezer szőnyegből álló árukészletünk – amelyből nem hiányoznak az iráni, türkmén és más mestermunkák sem – biztosítja, hogy a szőnyegáruház látogatói a kívánt minőségben és méretben találják meg az ízlésüknek megfelelő szín-, és motívumvilágot.

 

A Kabiri Szőnyegház kis- és nagykereskedés a belsőépítészek és lakberendezők, a kis- és nagykereskedők egyedi igényeit is maximálisan figyelembe veszi és mindent megtesz azok kielégítésére.

 

Cégünknél lehet továbbá tisztíttatni, javítást vagy restaurálást igényelni. Budapesten és határán díjmentesen ki- és beszállítjuk a szőnyegeket. Lakberendezési tanácsokkal is szívesen állunk vásárlóink rendelkezésére. A leendő vevő akár díjmentesen ki is próbálhat több szőnyeget otthonában, megnézheti melyik darab illik leginkább az lakhelyéhez.

 

Szlogenünk így nem véletlen lett a „Boldogság, kényelem, elegancia!”

Minden héten Hétfőtől Szombatig várjuk kedves vásárlóinkat!

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak