VISSZA A LISTÁBA

13900
Westfalia projekt 704. számú lakása - 13900
Tihaméri Ágnes
Kategória: LOSZ ÉV Pályakezdő Lakberendezője 2021

A szavazás 2022.02.23 24:00-kor lezárult.

MŰLEÍRÁS

A húszas évei végén járó vlogger és játékfejlesztő új lakásának megtervezése. Megrendelő az otthonában szereti az okos megoldásokat, de mindamellett, hogy sokat dolgozik (home office), szeret például futással kikapcsolódni. Mivel viszonylag kevés pakolóhelyre van szüksége, így a hálószobai beugrón túl, a mosókonyhai tisztítószeres szekrényen kívül a mosó-szárítógép mellett/felett lett még kialakítva beépített szekrény. A hálóban így felszabadult helyre a ferdetető alá futógépet helyeztem. A videofelvételek tiszta hátterének biztosításához a mennyezetre szerelhető leereszthető vászont került, mely elektromosan vezérelhető (redőnykapcsoló, app.). A szaniterek, bútorok, burkolatok, kiegészítők kiválasztásánál az összhatás biztosítása mellett az is szempont volt, hogy biztosítva legyen az „otthonos otthon” és a home office együtt élése, együtt dolgozása. Mindkét esetben fontos és kiemelt szerepet játszik az innovációk használata (pl. beépített eszközök, lámpatestek, szaniterek, stb.) Lámpatestek: A betervezett lámpatestek mindegyike (kivétel étkező feletti) alkalmas okos vezérlésre! Ezek vezérlése történhet Sedna Elemnts termékekkel (Wieser applikációval, vagy Alexa, Google Assistant is). A fényeknek nem csak az intenzitásuk és a színhőmérsékletük változtatható, de a legtöbb esetben a megvilágítás színei is, így biztosítva a különböző hangulatokhoz, munka-, és életfolyamatokhoz a hátteret. A fürdőszobai bútorok (V&B Funion) rendelkeznek világítással és világításvezérléssel, ahogy a tükör is. Ez utóbbihoz Bluetooth®-kompatibilis hangrendszer és tükörfűtés is tartozik. Burkolat: A melegburkolat alkalmas a padlófűtésre. Szaniter: Fürdőkád: V&B Oberon 2.0 Fekete előlappal, TouchLight – Az innovatív fürdővilágítási rendszerrel, integrált vízellátással. WC: V&B Architectura Combi-Pack WC, ViConnect nyomólap (matt fekete) Mosogató: V&B Subway 50 SU, Finera Kitchen Beépítési figyelmeztetés: A sínes lámpatestek, a mennyezeti látványelemek és a vászon elhelyezésekor mindenképen figyelembe kell venni a mennyezethűtés-fűtést (pl. a fűtési rendszert magasabb hőfokra állítva, hőkamerával lehet a csőkígyó nyomvonalát detektálni, így meghatározható az ideális elhelyezés a rendszer sérülésmentességét biztosítva).

RÉSZLETEK 

VRDESIGNER
Schneider-Electric Sedna Elements Opál/alumínium, ill. Füstkvarc/alumínium kapcsolócsalád, Wiser applikáció

SZINTETIKA KFT.
CreaWall Mix falipanel mintázat #209 tetszőleges színben (extra türkiz és slim szürke)

STROHM MOFÉM ZRT.
JAB Pasha 1-6512-493, JAB Confortable hangelnyelő 1-1391-080 textílek

SCHNEIDER ELECTRIC ZRT.
Eco Hybrid™ DUAL Inverter Hőszivattyús szárítógép WiFi funkcióval RH90V9AV2QR, Gőzmosógép TurboWash™, AI DD™ és WiFi funkcióval , Alulfagyasztós hűtőszekrény GBB92MCACPF4WV509S1EA,

RAVAK HUNGARY KFT.
Robertirattan Swing Sofas Art. 9770S

LAUFEN
ROMEO BIOKANDALLÓ FEKETE TÜV ( 2db)

JUNIOR ART CENTER LAKBERENDEZŐ ISKOLA
CS 7612 FL - főzőlap, H 7240 BM sütő, DA 3466 páraelszívó

INTERLIGHT
Celestia wall paint (előtér), Marmorino KS (nappali, terasz),

ICONIC INTERIOR
Donovan ágy háló, Astrea szövet háló, nappali párnák, Cardea szövet nappali párna

HOMEINFO
Poliform SARA tükör háló

GIL-TRADE KFT.
Juma / Malaga étkezőszett (4 személyes) (Terasz)

ELTER VILÁGÍTÁS KFT.
MY TONES (GREEN-fürdő padló; WHITE, WHITE STR, GREEN A 2, GREEN B, ), LISTWA ŚCIENNA STEEL 18 (fürdő), BRASS GREY (598X598 terasz padló)

EDELHOLZ FAIPARI KFT.
Subway 50 SU (grafit), Finera Kitchen (ant.), Finion fürdő bútorok (világítással, távirányítással), Oberon 2.0 kád (fekete-fehér), Artis Surface mosdó (fekete, fehér), Just csaptelepek és kiegészítők, Architectura Combi-Pack WC, ViConnect nyomólap (matt fekete) . LD. MŰLEÍRÁS!