A Lakberendezők Országos Szövetsége hivatalos pályázata

Lezárult a pályázat

A LOSZ ÉV Lakberendezője 2022 pályázat újabb állomáshoz érkezett: november 2-án lejárt a beadási határidő. Nagyon sok szép munka, rekordszámú pályázat érkezett!

A pályázat legizgalmasabb szakaszába érkeztünk, az elkövetkező hetek menetrendjéről szeretnénk Titeket tájékoztatni.

A mai napon lezárult a beadott pályázatok formai ellenőrzése, a zsűri értékelő munkája következik. Első körben minden zsűritag egyénileg, online pontozza a pályázatokat, mely pontszámok összesítése alapján a legjobb, kiemelkedő pályázatok jutnak a shortlistbe.

A zsűri tagjai:
DR. BÁLINT IMRE - Ybl díjas építész, DLA, Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje, Budapest Érdemrend
EBEDLI GYULA - szabadúszó belsőépítész, formatervező
POZSONYI JÓZSEF - belsőépítész az Indagroup alapítója
DR. SLÉZIA JÓZSEF - József Slézia művészettörténész, design szakíró
SZENES ISTVÁN - István Szenes YBL-dijas építész-belsőépítész, 2 x Europa Nostra Díjas, Magyarország Érdemes Művésze, BME Tiszteleti Egyetemi Tanára, MMA rendes tagja, Ipar-és Tervezőművészeti Tagozat vezetője
PAPP LINDA - CasaLinda Studio A LOSZ Év Lakberendezője 2021 pályázat szakmai nyertese, okleveles építészmérnök - aki véleményezéssel segíti a zsűri munkáját, de szavazati joggal nem rendelkezik.

November 17-én a zsűritagok személyesen is találkoznak, hogy a shortlistbe jutottak közül kiválasszák a kategóriák legjobbját.

A szakmai döntést követően november 18-án 8:00-kor indul a közönségszavazás. A közönségszavazással egyidőben zajlik a szponzor cégek által a különdíjazottak kiválasztása is.

A közönségszavazás november 30-án 16:00-kor zárul.

Az ünnepélyes díjátadóra pedig majd december 1-én kerül sor!

Veletek együtt izgatottan várjuk a zsűri értékelését, hamarosan jelentkezünk részletesebb információkkal a közönségszavazással és az ünnepélyes díjátadóval kapcsolatban!