A Lakberendezők Országos Szövetsége hivatalos pályázata

LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023 - pályázati kiírás

- a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt pályázata -


A pályázati kiírás tartalma
  1. Pályázati feltételek
  2. A pályázat benyújtásának menete
  3. Pályázathoz kapcsolódó események, networking, támogatás
  4. Beadandó pályázati anyag tartalma és kivitele
  5. A Szakmai Zsűri tagjai és a pályaművek elbírálásának menete
  6. A „LOSZ Év Lakberendezője 2023 - Projekt” pályázat díjazása

További információ az info@evlakberendezoje.hue-mail címen, illetve
a LOSZ Titkárságán a +36 20 428 2739-es telefonszámon kapható.
 
 
Törökbálint, 2023. szeptember 14.
Lakberendezők Országos Szövetsége

1. Pályázati feltételek

  • Pályázhatnak minimum középfokú, folyamatban lévő lakberendező tanulmányokat folytató hallgatók, valamint azon személyek, akik minimum középfokú lakberendező végzettségüket 2020. május 15. után szerezték meg.
Középfokú végzettség esetén az O.K.J. 52 211 02, ill. az új típusú szakmai képzések esetén 02124001 azonosító számú végzettségek fogadhatóak el.
  • A Pályakezdő kategóriában egyéni pályázók vehetnek részt.
  • A pályázók a pályázat elkészítésében igénybe vehetik külső közreműködők (látványtervező) segítségét, akit az online felületen szükséges feltüntetni.
  • A pályázaton való részvétel díjmentes.
  • A pályázat beadása online felületen történik.
  • Pályázni lehet a pályakezdők számára kiírt feladat megvalósításával.
  • A pályázó a Szakmai Zsűri értékelése előtt semmilyen módon nem publikálhatja pályázati anyagát (weboldal, közösségi média, sajtó stb.) ellenkező esetben a pályázatból kizárásra kerül.
  • A pályázat akkor minősül beadottnak, amennyiben a kötelezően benyújtandó dokumentumok az online felületen a pályázat leadási határidejéig feltöltésre kerülnek.
  • A beadott pályázatokat a LOSZ Felügyelő és Etikai bizottsága ellenőrzi.
  • Amennyiben az ellenőrzés során, a pályázat szakmai elbírálása előtt kiderül, hogy a pályázat nem felel meg a pályázati feltételeknek és/vagy a kötelezően benyújtott dokumentumok hiányosan lettek feltöltve, a pályázó azonnal kizárásra kerül és pályaművét a Zsűri nem értékeli. Utólagos hiánypótlási lehetőség nincs.
  • A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” cím csak akkor kerül kiosztásra, ha a Szakmai Zsűri a beérkezett pályázatokat mennyiségileg és minőségileg megfelelőnek találja.
  • Ha a pályázat elbírálása után derül ki, hogy a díjazott pályázó nem felelt meg a pályázati feltételeknek, a cím azonnal visszavonásra kerül.
  • Kizárás vagy a díj visszavonása esetén a pályázó jogosulatlanná válik az elnyert cím használatára.
  • Kizárt pályázó 2 évig nem pályázhat az Év Lakberendezője pályázaton.
  • A Szakmai Zsűri által kizárt pályaművek a közönségszavazáson nem vehetnek részt.
A pályázat benyújtásának határideje:

2023. november 20. hétfő, 16:00


2. A pályázat benyújtásának menete

A pályázat benyújtása az evlakberendezoje.hucímen található online felületentörténik, a következő lépésekben:
 
  • Regisztráció:a pályázónak első lépésként regisztrálnia kell az evlakberendezoje.hucímen. A nem LOSZ tag pályázóknak regisztráció alkalmával fel kell töltenie a meglévő minimum középfokú szakirányú végzettséget igazoló dokumentumok másolatát. A pályázó a regisztrációjával hozzáférést kap az online felülethez, ahol feltöltheti a pályázati anyagát.
  • Nyilatkozat:a regisztráció részeként minden egyes pályázónak nyilatkoznia kell, hogy az általa benyújtott anyag saját szellemi terméke. Továbbá, a pályázó elfogadja, hogy a pályázat megnyerése esetén a LOSZ érdekeit szem előtt tartva, egy éven keresztül képviseli a lakberendező szakmát és nyilatkozataiban, publikációiban lojális magatartást tanúsít a pályázatot kiíró Szövetség iránt.
  • Pályázat létrehozása:a regisztrációt követően a pályázónak ki kell választania a felületen a megfelelő kategóriát (Pályakezdő) és “Új pályázat létrehozása” ikonra kattintva létrehozni a pályázatot. A pályakezdő tervezők – amennyiben már nem hallgatók, tehát minimum középfokú lakberendező végzettséggel rendelkeznek - pályázhatnak a saját kategóriájuk mellett az Otthon vagy a Projekt kategóriában is egy megvalósult munkájukkal. Ez esetben az Otthon vagy a Projekt kategóriában is létre kell hozni egy új pályázatot.
  • Azonosítószám: az azonosítószámot, melyet a beadandó dokumentumokon fel kell tüntetni, a pályázat létrehozását követően kapja meg a pályázó. A pályázó azonosítására ez a szám szolgál, a pályázati anyagra személyes adatokat kiírni nem szabad, ennek megsértése kizárást von maga után! Amennyiben kettő kategóriában is indul, akkor kettő azonosítószámot kap.
  • Szakmai önéletrajz és profilkép:A szakmai önéletrajzot pdf formátumban, a színes profilképet jpg formátumban 1000x1000 px méretben kell feltölteni.
  • Tervdokumentáció: A leadási határidőig a pályázónak gondoskodnia kell pályázati anyagának feltöltéséről a regisztrációs felületen. Az anyagok feltöltése a határidőig folyamatosan történhet, azokat módosíthatja, cserélheti is. A regisztrációs felület tájékoztatást is ad arról, hogy mely anyagok feltöltése hiányzik még.
  • Előzetes ellenőrzés: a pályázó a pályázat futamideje alatt bármikor, de legkésőbb a határidő előtt egy héttel, 2023. november 13. 16:00-ig benyújthatja pályamunkáját előzetes ellenőrzésre. A LOSZ Felügyelő és Etikai bizottsága fenti határidőig előzetesen benyújtott pályázatokat átnézi, és amennyiben hiányosságot talál, azt jelzi a pályázó felé. (Nem megfelelő dokumentumok kerültek feltöltésre pl. mindenhova az alaprajzot töltötte fel, hiányoznak egyes tervek). Pályázó a pályázati határidőig (2023. nov. 20. 16:00) pótolhatja a hiányosságot. Amennyiben a pályázó nem tudja a jelzett hibát a pályázati határidőig javítani, a pályázata érvénytelennek minősül. Előzetes ellenőrzésre minden pályázat esetében egyszer van lehetőség.

    A pályázat végső leadási határideje után nincs lehetőség hiánypótlásra!
  • Pályázat benyújtása:amennyiben a pályázó feltöltötte a pályázati anyagát és véglegesnek tekinti azt, a „pályázat benyújtása” ikonra történő kattintással tudja a pályázatot benyújtani. A leadási határidő (2023. november 20. 16:00) után a LOSZ Felügyelő és Etikai Bizottsága kizárólag az ily módon véglegesített pályamunkákat ellenőrzi, tartalmi, formai és mennyiségi szempontok alapján.
  • Elállás a pályázattól:amennyiben a pályázó bármilyen okból úgy dönt, hogy nem adja be pályázatát, kérjük, hogy a felületen ezt jelezze a „Nem adom be” opció kiválasztásával.
  • A pályázati kiírásban fent megjelölt követelményeknek megfelelt pályamunkák vehetnek részt a Szakmai Zsűri értékelésén. A pályázati anyagokat a Zsűri név nélkül értékeli.
  • Shortlist: a Zsűritagok online, egyenként pontozzák a pályázatokat, a pontok alapján felállított sorrend szerinti legjobb pályázatok kerülnek be a “Shortlistbe”, ahonnan a Zsűri a nyertes pályázatokat alapos mérlegelést követően választja ki.
  • Közönségszavazás:a pályamunkákat a Szakmai Zsűri értékelése után megjelenítjük az evlakberendezoje.hu weboldalon és a LOSZ további elektronikus felületein, ahol a közönség is megismerheti. Ezzel egy időben a Pályázó is bemutathatja pályaművét saját elektronikus felületein. A közönségszavazáshoz minden pályázónak szükséges kiválasztania 3 db látványtervet, az online felületre feltöltött látványtervek közül.
  • A közönségszavazáson csak a Shortlistbe került pályázók vesznek részt.
  • A Támogatói összesített különdíjért és a Támogatói egyéni díjakért az összes pályázó versenyben van, aki megfelel adott Támogató által megadott szempontoknak (ld. evlakberendezoje.hu“Támogatók és díjak” menüpont)
 

3. Pályázathoz kapcsolódó események, networking, támogatás

 
Korábbi évek visszajelzései alapján a pályázat időtartama alatt több platformon is lehetőséget biztosítunk a pályázóknak a támogató cégekkel és a pályázatot kiíró Lakberendezők Országos Szövetségével való kapcsolattartásra:
 
  • Gyakran Ismételt Kérdések:az evlakberendezoje.huoldalon a GY.I.K. menüpont alatt megtalálható, folyamatosan frissítjük a beérkező kérdésekkel és válaszokkal.
  • Zárt Facebook-csoport:a regisztrált pályázók beléphetnek a 2023-as pályázat zárt Facebook csoportjába, ahol közvetlenül kérdezhetnek a pályázat kiírásával kapcsolatban a LOSZ szervezőktől, valamint a támogató cégektől a betervezendő termékekkel kapcsolatban. A támogató cégek számára lehetőség lesz élő videós bejelentkezésekre is, amivel azok számára is elérhetők lesznek az információk, akik a szakmai napon nem tudtak személyesen részt venni.
  • Szakmai nap a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban:a támogató cégek képviselőit a pályázók személyesen megismerhetik, egyeztethetik a pályázattal kapcsolatos kérdéseket. Tervezett időpont:
       október 2. hétfő 10.00 - 13.00
 
Helyszín: MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 2. emeleti Rendezvényterme, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
     A szakmai nap részletes programja és a regisztrációs felület az evlakberendezoje.hu  oldalon lesz elérhető.
 

4. Beadandó pályázati anyag tartalma és kivitele

Pályázni a kiírásban meghatározott tervezési feladat megvalósításával lehet (ld. 1. sz. Melléklet: Feladatkiírás) az alábbiakban részletezett tervdokumentáció feltöltésével.
 
A látványterveket pontosan 1080 px magas és max. 1920 px széles méretben kell feltölteni, jpg formátumban. A képarány (álló/fekvő/négyzetes) szabadon választható, a fix 1080 px magasságot tartva, az ábrázolt enteriőr függvényében.
 
Tervdokumentáció
  1. Műleírásaz online felületen feltöltendő, Műleírás minta szerint
  2. Építési – bontási terv(lehet külön is) - pdf                                             M=1:50
  3. Végleges, fekete-fehér, méretezett, műszaki alaprajz -pdf                 M=1:50
  4. Berendezési alaprajz – színes -pdf                                                       M=1:50
  5. Jellemző, fekete-fehér méretezett falnézet(ek) a konyháról,
       vagy a fürdőszobáról – pdf                                                                         M=1:20
  1. A kiválasztott jellemző falnézet(ek) – színesben – pdf                        M=1:20
  2. Elektromos adatszolgáltató terva nappaliról és a konyháról - pdf     M=1:50
  3. Látványtervaz alábbi helyiségekről / funkciókról
       (helyiségenként minimum 1 db, összesen minimum 8, maximum 16 db)
  1. vállalkozói rész - iroda
  2. vállalkozói rész – fogadó tér
  3. gyerekszoba
  4. szülői háló
  5. fürdőszoba
  6. nappali
  7. étkező
  8. konyha
A látványterveket pontosan 1080 px magas és max. 1920 px széles méretben, jpg formátumban kell feltölteni, a képarány szabadon választható, mérete max. 600 kB
  1. Konszignációs listaa támogató cégek felhasznált termékeiről, melyet az elektronikus felületen kell kitölteni
 
A dokumentumokat NÉV NÉLKÜL, AZONOSÍTÓSZÁMMAL kell feltölteni az online felületre.
Azonosítószámot a képek, látványtervek jobb alsó sarkára, egyéb dokumentumoknak a láblécébe kell elhelyezni.

5. A Szakmai Zsűri tagjai és a pályaművek elbírálásának menete

A pályaművek értékelését, elbírálását felkérésünkre – mint eddig is minden évben – neves szakemberekből álló Zsűri végzi. A Szakmai Zsűri tagjai: dr. Bálint Imre Ybl díjas építész, Szenes István Ybl díjas belsőépítész, dr. Slézia József művészettörténész, Ebedli Gyula belsőépítész és Papp Linda építész, belsőépítész. A szakmai zsűribe meghívást kap az előző évben nyertes Év Lakberendezője, aki véleményezési joggal élhet a zsűri felé, melynek feltétele, hogy adott évben nem nyújtott be pályázatot.
A pályázatok értékélése két lépcsőben zajlik:
  1. A Zsűritagok online, egyenként pontozzák a pályázatokat, a pontok alapján felállított sorrend szerinti legjobb pályázatok kerülnek be a “Shortlistbe”.  A pontok összesítése az online felületen automatikusan történik.A shortlistbe kerülő pályázatok száma függ az összesen beadott pályázatok számától és minőségétől: a mezőnyből kiemelkedő, a zsűritagok által az átlagnál jobbra értékelt pályázatok jutnak be a Shortlistes válogatásba.
  2. Shortlistes pályázatok értékelése a LOSZ Felügyelő Bizottságának, valamint Etikai Bizottságának egy-egy erre kijelölt tagjának jelenlétében zajlik. A Zsűri tagjai saját sorukból elnököt választanak és a Shortlistes pályázatokat közösen értékelik, a különböző szakmai szempontok megvitatásával, ütköztetésével.
Értékelési szempontok:
  • eredetiség – kreativitás (egyedi látásmód, ötletesség, újszerű, kreatív megoldások – például a Főtámogató termékkörének újszerű alkalmazása)
  • funkcionális térszervezés (a megrendelő igényeihez igazodva, mennyire tartja szem előtt a tervező a praktikumot és az ergonómiát - kényelmesen használható, jó arányérzékkel kialakított terek, stb.)
  • tervezési koncepció, innovatív attitűd(a komplex tervezési problémára miért ezt a megoldást választotta a tervező? Mennyire törekszik az újszerű technológiai megoldásokra? Előre mutató gondolkodás / design)
  • ökotudatos szemlélet és fenntarthatóság (környezeti fenntarthatóság, well irodai szemlélet, stb.)
  • harmónia, stílus-következetesség (a választott stílust mennyire használja következetesen a tervező, részletekbe menően mennyire harmonikus a tervezés)

A Zsűri tagjai minden pályaműről rövid szakmai visszajelzést adnak a pályázók részére. Az értékelést a nyertes pályázók az Oklevéllel egyidejűleg, az ünnepélyes díjátadón kapják meg. A további pályázók részére a szakmai zsűri értékelését, az ünnepélyes díjátadót követő napokban feltöltjük a saját pályázati online felületükre.
 
Saját pontszámait minden pályázó megnézheti személyesen a LOSZ irodában.
 
A Zsűri döntése ellen fellebbezési joggal nem élhet a pályázó.
 
Pályázatok értékelése:
A Zsűri minden kategóriában a Shortlistbe jutott pályázatok közül egy pályázatot választ ki szakmai nyertesként (nincs 2., 3. helyezett). Az elmúlt évek szokása szerint a Zsűri emellett Szakmai különdíjjal jutalmazhatja a nyertes pályázók melletti kiemelkedő pályázatokat.
 
A pályázat szakmai főtámogatója a

CANON Hungaria Kft.

 

 
A pályázat kiemelt támogatója az

Europa Design

 

 

6. A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” pályázat díjazása

Az ünnepélyes Díjátadó tervezett időpontja és helyszíne:
2023. december 5. - MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 2. emeleti Rendezvényterme, 2045 Törökbálint, Tópark. u. 1/a.
 
 „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” - fődíj
A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” cím elnyerője elismerő Oklevelet és egyedi tervezésű, a LOSZ logójával és a „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” felirattal ellátott Emlékdíjat kap.
  • Amennyiben a győztes pályázó LOSZ tag, és rendelkezik szakmai végzettséggel, úgy egy év tagdíjmentességet élvez. Amennyiben a győztes pályázó LOSZ tag de még hallgató, úgy egy éves tagdíjmentességet élvez, és tagsága a bizonyítvány megszerzésével válik teljes jogú LOSZ tagsággá.
  • Amennyiben a győztes pályázó külsős (a pályázati anyag leadásakor nem LOSZ tagsággal bíró személy) és már rendelkezik szakirányú végzettséggel, úgy a Szövetség egy éves teljes jogú LOSZ tagságot ajánl fel. Amennyiben a külsős pályázó még hallgató, úgy a Szövetség egy éves „pártolói” tagságot ajánl fel, ami az időközben megszerzett bizonyítvány felmutatásával teljes jogú LOSZ tagsággá válik.
  • A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” címet annak elnyerője folyamatosan használhatja, kiadványaiban feltüntetheti.
  • A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” pályázat főtámogatói különdíja: a CANON Hungária Kft. által felajánlott pár napos külföldi szakmai tanulmányút. A főtámogató a nyertesek kihirdetését követően a nyertesekkel egyeztetve szervezi meg a szakmai utat.
 
 
Szakmai különdíj:
Amennyiben a Zsűri megítélése szerint több kiemelkedő pályázat érkezett be, a Zsűri Szakmai különdíjjal jutalmazhat a nyertes pályázók mellett további pályázatokat. A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” kategória szakmai különdíjasa elismerő Oklevelet kap.
  • Amennyiben a szakmai különdíjas pályázó LOSZ tag, és rendelkezik szakmai végzettséggel, úgy egy év tagdíjmentességet élvez. Amennyiben a szakmai különdíjas pályázó LOSZ tag de még hallgató, úgy egy éves tagdíjmentességet élvez, és tagsága a bizonyítvány megszerzésével válik teljes jogú LOSZ tagsággá.
  • Amennyiben a szakmai különdíjas pályázó külsős (a pályázati anyag leadásakor nem LOSZ tagsággal bíró személy) és már rendelkezik szakirányú végzettséggel, úgy a Szövetség egy éves teljes jogú LOSZ tagságot ajánl fel. Amennyiben a külsős pályázó még hallgató, úgy a Szövetség egy éves „pártolói” tagságot ajánl fel, ami az időközben megszerzett bizonyítvány felmutatásával teljes jogú LOSZ tagsággá válik.
  • A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023 - szakmai különdíjas” címet annak elnyerője folyamatosan használhatja, kiadványaiban feltüntetheti.
 
Pozsonyi József Emlékdíj:
A Szakmai zsűri oszlopos tagja, barátunk és kollégánk tiszteletére és emlékére a családdal együttműködve létrehozott emlékdíj, melyet minden évben a Szakmai zsűri és a család által kiválasztott azon Tervező kapja, aki pályázatával Pozsonyi József belsőépítész tervezői szellemiségét, habitusát és egyéniségét a legméltóbban képviseli.
Azaz a pályázat legyen színes, bátor és jövőbe mutató!
 
A díj:
  • Pozsonyi József Emlékdíj 2023. felirattal ellátott üveg trófea
  • Tonelli Design üvegasztalka
 
Támogatói egyéni díjak:
A pályázatot támogató cégek és partnerek, kialakult szokásjog szerint, különböző értékes nyereményeket ajánlottak fel. A támogatók listája és a felajánlott díjak megtekinthetők az evlakberendezoje.hu  oldalon, a „Támogatói díjak” menüpont alatt.
A díjak odaítéléséhez több esetben feltételt szabott a felajánló: a pályázatban szerepelnie kell a felajánló cég termékének. A pályázó egyéni online felületén kialakított konszignációs listában kell bejelölni, hogy mely támogató terméke jelenik meg a benyújtott pályázatban.

 
Támogatói összesített különdíj:
A támogató cégek külön szavazatot adhatnak le az általuk legjobbnak ítélt pályázatra - a 3 kategóriából együttvéve, egy pályázatra. A legtöbb támogatói céges szavazatot kapó pályázó elnyeri a Támogatói összesített különdíjat: egy portréfotózást, melyet a LOSZ Elnöke ad át támogatóink nevében.

 
Közönségdíj:
A Szakmai Zsűri értékelését követően a pályaművek felkerülnek az evlakberendezoje.hu weboldalra, ahol sor kerül a közönségszavazásra. Közönségszavazáson a shortlistes pályázatok vesznek részt. A szavazatok összesítését a Lakberendezők Országos Szövetsége Felügyelő Bizottsága és Etikai Bizottsága felügyeli.
A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023” pályázat közönségdíjasa elismerő Oklevelet kap.
  • Amennyiben a közönségdíjas pályázó LOSZ tag, úgy egy év tagdíjmentességet élvez. Amennyiben a közönségdíjas pályázó LOSZ tag de még hallgató, úgy egy éves tagdíjmentességet élvez, és tagsága a bizonyítvány megszerzésével válik teljes jogú LOSZ tagsággá.
  • Amennyiben a közönségdíjas pályázó külsős – a pályázati anyag leadásakor nem LOSZ tagsággal bíró személy – és már rendelkezik szakirányú végzettséggel, úgy a Szövetség egy éves teljes jogú LOSZ tagságot ajánl fel. Amennyiben a külsős pályázó még hallgató, úgy a Szövetség egy éves „pártolói” tagságot ajánl fel, ami az időközben megszerzett bizonyítvány felmutatásával teljes jogú LOSZ tagsággá válik.
  • A „LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2023 - Közönségdíjasa” címet annak elnyerője folyamatosan használhatja, kiadványaiban feltüntetheti. 
 
 
Lakberendezők Országos Szövetsége




1. sz. melléklet 

FELADATKIÍRÁS

 
A feladat egy családi tulajdonban lévő 4 lakásos társasház földszinti (1-2. számú lakás) berendezése, annak összenyitásával. A pályázati alaprajz az www.evlakberendezoje.huweboldalról tölthető le.
 
A fűtés és melegvíz ellátásról a pincében lévő saját kazán gondoskodik, itt található egy nagyméretű mosókonyha is.
Minden helyiségben padlófűtés van. 
A fürdőszobákban a padlófűtés mellé törölközőszárítós radiátor is kerül. 
A külső nyílászárók nem változtathatók, a belső nyílászárók és válaszfalak bonthatók, áthelyezhetők. A vizesblokk (konyha, fürdőszobák, WC-k) helye nem, de mérete változtatható.
 
Statikai szakvélemény alapján a két lakás között található teherhordó falon - a pályázati alaprajzon pirossal jelölt részeken - nyílások létrehozása, vagy nyílászárók beépítése lehetséges. A nyílás maximális méretének meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a falak találkozásánál minimum 30-30 cm falszakasznak maradnia kell.
A szakvélemény nem írja elő, hogy tartószerkezeti kiváltás beépítése szükséges, így a nyílás maximális magassága a belmagassággal azonos lehet.
 
 
Családmodell:
 
A lakás tulajdonosa egy 30-as házaspár 2 éves fiúgyermekkel. A pár férfi tagja építész, a hölgy tagja lakberendező. A földszinti 1. számú lakásból elköltözött a férfi bátyja, így lehetőségük lett arra, hogy a két lakás egybenyitásával külön vállalkozó teret és a saját életteret is ki tudjanak alakítani maguknak. Az emeleten laknak a férfi szülei és húga.

Mivel mindketten kreatív szakmában dolgoznak, ezért az otthonuknak és a vállalkozói térnek is ezt kell tükröznie. Megengedhetik és szeretik is a különlegesebb design bútorokat és kiegészítőket. Mindketten ökotudatos szemléletűek, ezért a fenntarthatóságot figyelembe véve szeretnék kialakítani otthonukat és a vállalkozói teret. Nagy baráti társasággal rendelkeznek, így rendszeresen fogadnak vendégeket és a családi ünnepeket is náluk tartják.
 
Igények: 
 
1. Vállalkozói rész:
  • Szükségük van két különálló irodára és egy nagyobb térre, ahol a megrendelőket fogadják, tárgyalásokat folytatnak, prezentálnak.
  • A megrendelők vendéglátásához egy kisebb méretű teakonyha is szükséges.
  • Valamint 2 különálló mosdóhelyiség - számukra és külön a vendégek részére.

2. Privát rész:
  • Jól használható előszoba.
  • 8-10 fő fogadására is alkalmas étkező-konyha-nappali, jól felszerelt, gépesített konyhával. A konyha lehet szeparált, vagy egy légterű.
  • Vendégmosdó kézmosóval
  • Szülői háló
  • Gyerekszoba
  • Fürdőszoba: nem kell külön fürdőszoba a házaspárnak és a gyereknek, de fontos, hogy olyan méretű legyen, ami alkalmas az elvonulásra, feltöltődésre is. Itt mindenképpen legyen kád és zuhanyzó is. És külön WC-re is szükség van.
  • A pincében van mosókonyha, így nem szükséges külön mosógép elhelyezése.
 
Kötelezően betervezendő:
  1. Mindkét területen kötelező betervezni, egyedi grafikával tervezett tapétát, fotóposztert, egyéb nyomtatható anyagokat – a pályázat főtámogatója a CANON Hungária Kft. kínálatából.
  2. A vállalkozói térbe kötelező betervezni – a pályázat kiemelt támogatója az Európa Design bútorait, berendezéseit. Kivételt képeznek azon berendezési tárgyak, melyek nem találhatóak meg a cég kínálatában.
 
Javasoljuk a tervezésnél, a LOSZ Év Lakberendezője 2023 pályázatát támogató cégek termékeit előnyben részesíteni.
Az aktuális lista megtekinthető az www.evlakberendezoje.huoldalon, a „Támogatói díjak” menüpont alatt. A betervezendő termékekről az itt megadott elérhetőségeken, valamint a pályázati kiírásban részletezettek szerinti workshopon, illetve a zárt Facebook-csoportban tudják keresni a pályázók a támogató cégek képviselőit.



LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:







| info@evlakberendezoje.hu | © evlakberendezoje.hu | lakberendezok.hu | Minden jog fenntartva.