VISSZA A LISTÁBA

82100
BudaPart új városnegyedében épült modern lakás
Szilágyiné Kriszta
Kategória: LOSZ ÉV LAKBERENDEZŐJE 2023 - OTTHON

LÁTVÁNYTERVEK

FOTÓK

MŰLEÍRÁS

A BudaPart egy különleges és egyedi urbánus városnegyed, és itt, a Kopaszi-gáttal szemben épülő új lakások egyikébe kaptam megbízást. A megrendelőm egy állami szférában dolgozó, többdiplomás hölgy, aki épp akkor készült a családalapításra, és a szüleitől kapta a 131 négyzetméteres lakást. A lakópark adta komplex infrastrukturális kényelem kiszolgálja az itt élőket és fix adottságokkal látja el az ottani lakásokat, így ezekhez igazodva kellett a legtöbbet kihoznom a térből és azt ügyfelem stílusához és életmódjához alakítani. Egy minőségi anyagokkal készült, igényes és letisztult élettér létrehozása volt a fő feladatom. A tervezésben szabad kezet kaptam, azonban megrendelőm számára fontos volt, hogy a lehető legtöbb rakodófelülettel ellátott szekrényeket tervezzek. A hölgynek van egy nem mindennapi hobbija: vadászni szokott szabadidejében, így fegyvereinek tárolására is ki kellett alakítanom egy fegyvertrezort a dolgozószobában. Annak ellenére, hogy „férfias” hobbija van, szereti a csillogó, nőies kiegészítőket, melyek a lakás stílusával finoman harmonizálva jelennek meg a terekben. A burkolatok és az elektromos kiállások megvoltak a lakásban, valamint mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is beépítésre került. Az egész lakás falfelületét tapétáztam, ezzel is lágyítani szerettem volna a hideg falfelületeket. Arte, Omexco és Hohenberger prémium tapéták kerültek fel, ezek anyag- és színvilágához igazítottam a bútorokat és a kiegészítőket. A konyhabútor is adott volt, és megrendelőm kérésének megfelelően az alsó szekrények megmaradtak, csak a felsőket cseréltük, továbbá új konyhai mosogatóval, Neff főzőlappal és páraelszívóval, illetve egy Miele mosogatógéppel egészíttettük ki a konyhát. A dolgozó- és a leendő gyerekszoba hasonló tervezésű egyedi bútorzatot kapott, mindkét helyiséget kihúzható, kényelmes kanapéágy egészíti ki. A hálószobákban ügyfelem kérésére kárpitos falpanelek kerültek kialakításra, és a szobák relatív kis méretét ellensúlyozva fejvég nélküli boxspring ágyakat terveztem. „Praktikum mindenek előtt” - ez volt a mottóm a tervezés során, melyet igyekeztem lágy és harmonikus megjelenéssel párosítani. Az egész lakáson egységes anyag- és színhasználat vonul végig, ügyelve az arányok megtartására és a funkcionalitásra. Megrendelőm azóta megházasodott, és férjével együtt élvezik a lakás adta előnyöket. Nagy öröm számomra, hogy mindketten nagyon megszerették közös otthonukat, és munkámmal hozzájárulhattam egy új családi fészek kialakításához.

RÉSZLETEK



 

Termék konszignációs lista


belsőépítészeti tervek Archline Xp 2022 verzióval készült

mesterháló asztali : Zuma Bello , sarki hálószoba mennyezet : Zuma Quasar ZU-C0506-06A-B5AC,fürdőszobák: TK Lighting Dekster TK-3503,

Mester Lakberendező képzés és 2023 -ban sikeres vizsga .

Az egész lakásba Schneider Sedna szálcsiszolt ezüst kapcsolók és dugaljzatok kerültek beépítésre.

Az egész lakásban fényáteresztő: Donna Ecrü 02 , vendégszoba, gyerekszoba Apolló 02 Inox és Apolló 44 nugát, díszpárnák: Prémium párna töltet 40x40 és 50x50 méretben.