A Lakberendezők Országos Szövetsége hivatalos pályázata

Papp Linda

építész
belsőépítész

 

1987-ben született Pozsonyban, jelenleg Budapesten él és alkot.
 
Építészmérnöki tanulmányait Budapesten, az Ybl Miklós Építéstudományi karán és a Valenciai Műszaki Egyetemen (UPV) végezte, mesterfokozatos diplomáját 2013-ban szerezte. Részt vett külföldi workshopokon és számos kortárs építészeti tanulmányúton, négyet főszervezőként instruált (Litvánia, Szlovénia, Nyugat-Svájc, Lengyelország/Szilézia).
 
A brüsszeli Európai Parlament gyakornokaként betekintést nyert az európai diplomáciába, melynek hatására nemzetközi jogot és diplomáciát hallgatott a Pázmány Jogi karán.
A Magyar Szecessziós Építészet Európában című kiállítása, melynek kurátora volt, Brüsszelből indulva bejárta a Kárpát-medencét és Budapesten is bemutatásra került.
 
A CasaLinda Stúdiót 2017-ben alapította, gyermekkori álmainak megvalósítási színteréül.
A stúdió fennállása óta tervezett már lakásokat, családi házakat, villákat, irodát, orvosi rendelőt, éttermet és sportlétesítményt, melyből számos terv megvalósításában is aktívan részt vett. Az építészeti tervezésen kívül egyedi bútorok, kiállítási pavilonok tervezésével és szakmai rendezvények szervezésével is foglalkozik, valamint tudományos tevékenységet folytat.
 
Számos, rangos zsűri által bírált szakmai megmérettetésen pályaművét első díjjal jutalmazták, 2021-ben pedig elnyerte a szakma egyik legnagyobb díját, a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt pályázaton „Az év lakberendezője”-nek választották.
 
Építészként hiszi és vallja, hogy épített környezetünknek - alapvető szükségleteink kielégítésén felül - igazi célja a szépség legmélyebb értelmű szolgálatán keresztül teret biztosítani az emberi szellem kiteljesedésére.| info@evlakberendezoje.hu | © evlakberendezoje.hu | lakberendezok.hu | Minden jog fenntartva.