A Lakberendezők Országos Szövetsége hivatalos pályázata

Szakmai főtámogató: CANON Hungaria Kft.

A 19. alkalommal meghirdetett LOSZ Év lakberendezője 2023 pályázat szakmai főtámogatója a


CANON Hungaria Kft. 



Kapcsolattartók: 
Petróczy Mónika
monika.petroczy@canon.hu

Hóka László
laszlo.hoka@canon.hu

 
Weboldal: www.canon.hu
 


Szakmai főtámogatói díj:

 
A CANON Hungaria Kft. az Otthon és a Pályakezdő kategória nyerteseinek pár napos külföldi szakmai tanulmányutat ajánlott fel. A Szakmai főtámogató a nyertesek kihirdetését követően a nyertesekkel egyeztetve szervezi meg a szakmai utat, melynek témája a nyomtatott funkcionális és dekorációs enteriőr felületek lesznek.


 

Idén világcég a LOSZ Év Lakberendezője pályázat szakmai főtámogatója

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a LOSZ Év Lakberendezője 2023. Pályázat szakmai főtámogatója egy japán multinacionális márka hazai leányvállalata a Canon Hungaria Kft. Weboldalukon így mutatkozik be a cég:

"Örökségünk és alapítványunk

Vállalatunkat 1937-ben alapították Japánban, és vezető technológiai nagyvállalatként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk az embereknek újragondolni és feszegetni annak határait, hogy mi minden érhető el a képalkotással.

Több mint 182 000 embert foglalkoztatunk a Japánban, az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában és Óceániában lévő marketing- és gyártói létesítményekben. Vállalati filozófiánk, a Kyosei a márkanév, az üzletmenet és a szponzori tevékenység alapját képezi. A Kyosei japán szó, jelentése: „a közjó érdekét szem előtt tartva történő együttélés és közös munka” – ez egy olyan elv, amelyet a Canon összes alkalmazottja a magáénak vall. Ez hatja át a küldetésünket és az értékeinket, azt, ahogyan az emberekkel bánunk és az üzleti tevékenységünket végezzük."


A Canon lehetővé teszi az enteriőr tervezők számára, hogy szó szerint „a kereteken kívül”, gondolkodjanak és megvalósítsák kreatív ötleteiket, és a trendek mentén egyedi, személyre szabott képi és formai megoldásokkal kápráztassák el megbízóikat. A Canon technológiája rendkívül sokféle, különleges, akár egyedi struktúrájú nyomathordozókat is kezelnek tekercses és síkágyas digitális nyomtatói. A megszokott, készen kapható, akár tömeggyártott tapéták helyett az egyéni elképzeléseket a nyomdában lehet megalkotni.

A technika segítségével csak a képzelet szab határt, így a padlótól a plafonig bátran használjátok az egyedi, akár meghökkentő megoldásokat a pályázatban!
 
Kívánom mindenkinek, hogy a CANON segítségével álmodjon egy nagyot!
 
Ács Erzsébet
LOSZ elnök


 

Tervezési lehetőségek a CANON technológiával

Egyedi design nyomtatással javítható a tér általános esztétikája és pontosan a megrendelő stílusára vagy arculatára szabható a belső tér. A belsőépítészetben friss designt és új kreatív megoldásokat immár a nyomdákban találja meg a modern szemléletű lakberendező. 
 
A Canon Arizona síkágyas nyomtatón 5 cm vastag anyag is nyomtatható (pl ajtó, vagy szigetelés). Akár 2 mm vastagságig 3D tapintható hatást is és vízállóságot is elérhetünk (csempe-fuga hatás nyomtatással). A Canon Colorado tekercses nyomtatón egyidejűleg készül matt és fényes felület, sőt, áttetsző vagy fekete alapanyagon kitűnően nyomtatható a fehér festék is. 
 
Funkcionális és dekoratív nyomatok olyan megrendelői környezetekben is biztonságosan alkalmazhatók, ahol előírás, hogy a felületek nem bocsáthatnak ki egészségre ártalmas anyagot. A Canon rendelkezik 3M™ MCS™ garanciával, Avery Dennison ICS garanciával és GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal. 
 
A Canon kínálatában megjelent egy új kombinált anyag is: rugalmas, PVC-mentes poliészter fólia, amely 700 μm-es öntapadó mágneses alapra helyezve könnyen variálható, cserélhető dekorációra alkalmas: az erre nyomtatott képek újra felhasználhatók, hiszen a mágnes tartja a falfelületen.







| info@evlakberendezoje.hu | © evlakberendezoje.hu | lakberendezok.hu | Minden jog fenntartva.